lördag 7 januari 2017

Ny inredning, hiss eller diss?

Jullovet rullar på och nu är det bara 3 dagar kvar... på onsdag börjar skolan igen! Vi får se hur det går eftersom vi helt har vänt på dygnet här hemma, vi sover till 9.30-10.00 varje morgon! På måndag morgon får vi nog börja sätta klockan på morgonen och försöka vända tillbaka dygnet, Men vi kunde inte ha ett bättre lov! Vi har det så lugnt och skönt, barnen leker med kompisar, olika nästan varje dag och jag fixar här hemma och flyttar runt inredning, bakar och servar barnen och deras kompisar med fika, luncher och middagar, precis sånt som jag älskar att göra! Skulle lätt kunna vara hemmafru på heltid ;-) Barnen tycker också att det är jätte kul att det kommit så mycket snö så de är ute flera gånger varje dag och leker.

Igår skottade vi fram vår översnöade och inplogade bil och åkte till Barkarby Handelsplats och hade en heldag där och shoppade en hel del. Vi var även på IKEA och därifrån kommer jag aldrig tomhänt ;-) Kom hem med bl.a. ett duschdraperi och badrumsmatta men kan inte bestämma mig om jag gillar det eller inte... vad tycker ni?
Även tulpaner fick följa med hem, nu är julen borta och jag välkomnar våren!
Önskar er alla en härlig lördag, nu är det dags för en sen lunch!

2 kommentarer:

Sandra Frey sa...

Tycker det är fint, men ser kanske ut som ett killbadrum. Tycker det är snyggt o fräscht:)

Niehoff sa...

Jag vet Sandra, jag tycker också att det blev lite maskulint men samtidigt så gillar jag det beiga/champagnefärgade.... jag har bestämt mig för att behålla det ett tag, kommer ändå snart att byta om jag känner mig själv rätt och det blir nog kanske rosa mot sommaren :-)