onsdag 4 januari 2017

Innehåll från senaste Testagram

I December, strax innan jul fick jag ett paket från Testagram och innehållet såg ut så här:
OLW Popperi är en helt ny serie av varmluftspoppade popcorn. De finns i tre olika smaker och jag har nu smakat Sourcream & Onion och Cream Cheese. Jag tyckte sådär men barnen älskade dem!
Årets Skörd Mousserande Äppelmust är gjord av handplockade och utvald svensk frukt som sedan mustas på gammeldags vis, utan tillsatser och som sedan kolsyrats. God och fräsch!
Risenta har en bakmix som blir ett gott fröknäcke med rotfrukter. Tillsätt bara olja, vatten och dina favoritkryddor. Enkelt och gott! I boxen låg även ett presentkort på 500 kr hos Mockberg som är ett svenskt klockmärke som designar och tillverkar tidlösa och klassiska klockor till kvinnor.
Snickers känner ni nog alla till men visste ni att det nu också finns Snickers Bites i påse? Det var meningen att det skulle följa med en sådan påse men de sålde tyvärr slut. Ser fram emot att testa dem vid ett annat tillfälle!
M&M’s choco är läcker mjölkchoklad med ett krispigt färgglatt lager gjort av socker. Goda att äta som de är eller att kanske använda i bakning eller att dekorera tårta/muffins eller andra kakor med.

Lypsyl Yummi Lips Sweet Mint & Basil är ett fräscht Lypsyl med smak av mint och basilika. Den är helt utan parabener och palmolja och givetvis vegansk.
Nivea Creme Care Facial Cleansing Milk rengör effektivt och på djupet utan att irritera eller torka ut huden. Stärker hudens eget försvar och fuktbalans och hjälper huden att återhämta sig.
Registrera din prenumeration genom att fylla i din personliga profil. Klicka här.
Boxen kostar 99 kr i månaden och sägas upp utan uppsägningstid!
#TestagramS

Inga kommentarer: