måndag 12 december 2016

Snart är badrummet färdigt!

Äntligen börjar vårt badrum bli klart, handfatet och badrumsskåpet från Vore.se är på plats, likaså blandare från Grohe så nu väntar jag på kakeldekorer som jag beställt hos Paxlux.se. Helst av allt hade jag velat kakla om hela badrummet men det finns det tyvärr inga pengar till just nu så då är kakeldekor ett utmärkt alternativ. Sen ska jag även ha andra krokar till handdukarna och flytta ut dem lite eftersom detta handfat är bredare än det vi hade förr. Sen väntar jag även på en badrumsmatta, duschdraperi och jag önskar även få byta ut duschblandaren och handdukstorken. Badrummet är över 12 år gammalt så det börjar verkligen bli dags att byta ut allt... ja, t.o.m toalettstolen och tvättmaskinen borde bytas ut... känns som ett evighetsprojekt innan allt är klart men nu är i varje fall det viktigaste på plats ;-)
Älskar läderhandtagen på lådorna och inredningen och all plats jag fått i badrumsskåpet! Fast jag har mycket mer plats så är det ändå lika fullt, det är som när man flyttar till större, man anpassar sig rätt snabbt ;-)


Jag har länge letat efter den "rätta" badrumsinredningen och det var först på Hem och Villamässan i år som jag kom i kontakt första gången med Vore.se! Det fanns så mycket snyggt i deras monter och dem hade jag helt missat i min jakt efter snygg badrumsinredning! De har även snygg inredning till klädkammare och om det har min kompis Annika på "Allt om Bostad" bloggat så kika in där om du vill läsa om det. Vore.se har egen tillverkning, eget showroom i Huskvarna, bra webbshop och härlig service! Eftersom de inte har några mellanhänder/återförsäljare så kan de hålla pressade och riktigt bra priser till en gedigen kvalitet! Uppföljning och fler bilder kommer allt eftersom jag får saker på plats!

Inga kommentarer: