tisdag 13 december 2016

MISSA INTE DETTA OM DU GILLAR ABBA!

Nu tänkte jag tipsa om världens mest perfekta julklapp! Bjud med de du tycker om på en hejdundrande ABBA-konsert! För visste ni att ABBA ska ut på turné igen? Tyvärr är inte Björn, Benny, Frida och Agnetha med utan istället har fyra nya stjärnor tagit deras plats och jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna! Originalmusikerna som spelade med "riktiga" ABBA är med och det är verkligen unikt och äkta! Även ABBA Original Designer Owe Sandström är med och berättar om kläderna som han designat till ABBA under alla år. Så alla ni som gillar ABBA, missa INTE detta!

ABBA kör nu 15 konserter runt om i Sverige och ni kan köpa biljetter hos Ticketmaster!
Här kan ni se ett litet smakprov av ABBA Mamma Mia Hits:
Turnéschema:
TÄVLING:
Jag har även fått äran att tävla ut några biljetter så för att vinna, skriv en kommentar om vilken stad du skulle vilja se konserten i och vem du vill bjuda med dig om du vinner. Datumen 29/12 och 31/12 är tyvärr inställda! 5 vinnare vinner 2 biljetter var och utses den 23 december. Dela gärna tävlingen på din Facebook sida!
Lycka till!

17 kommentarer:

EN MÖLNBOBOS LIV sa...

Hej,
Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle bjuda med mig min sambo. En vuxenkväll med middag och ABBA konsert vore inte fel.

Vi skulle vilja gå i Nyköping.

Har tipsat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/13/abba-2312/

liselotte sa...

Jag är gärna, gärna med och tävlar om detta, vill gå i Göteborg!
liselotte.202andersson@telia.com

Anonym sa...

Christina Frisberg
Klart jag vill ha en riktig nostalgitripp :)
Jag bara älskar ABBA, Jag skulle vilja gå i Stockholm den 14/1 med min dotter Beatrice, hon gillar dem ju också så vi skulle ha det hur mysigt som helst :) <3
frisanpoxy@hotmail.se

Unknown sa...

Tjohooo, älskar ABBA sedan barnsben. Har varit ung för att gå på konsert tidigare, men nu har man chansen ;) Skulle ta med mig en vän, Mirja Tjelder i Stockholm den 14/1.

Susanne Clifford sa...

Vill ta med min vän sen nästan 50 år. Vi växte upp med ABBA och hade lika kläder som Agneta som min mamma sydde. Nostalgi på hög nivå���� vill gå i Örebro den 26/12.

Anonym sa...

Jag skulle ta med mig en kär vän om jag vann ;) Skulle bli en jätte bra överaskning de här. Jag vill gärna gå den 14/1 om jag vinner, antingen i Stockholm eller Norrköping.
Jag delar på fb.

Kram Malin Lööf

Jessica Olofsson sa...

Jag skulle välja 14/1 i Stockholm. Denna gång skulle jag välja att ge bort båda biljetterna och låta mina föräldrar gå tillsammans. De var stora ABBA älskare när det begav sig och jag unnar de gärna en kväll tillsammans.

Unknown sa...

Skulle vara trevligt att gå tillsammans med min mamma, eller kanske bjuda med mormor. Skulle bli en trevlig kväll oavsett sällskapet :)
Stockholm den 14/1

Anonym sa...

Wow! Denna tävling är ju för bra för att vara sann! Sicken tur att du fick några biljetter över! ;-)
Jag är uppvuxen med Abba! Mamma spelade alltid ABBA på kassett när vi lagade mat eller bakade i köket! Det hade vart fantastiskt kul att överraska henne med biljetter till denna föreställning! Det är liksom ett sånt sväng i alla Abbas låtar att man genast vill börja dansa! :-)
Jag ser gärna den med min lilla mamma i Göteborg 1 januari.
Gillar & delar på fb: Sara Källström
familjenkallstrom@hotmail.com

Therese sa...

Jag älskade ABBA när jag var lite. Och deras musik håller ju för alltid! Så jag skulle jättegärna gå på denna konsert i Karlstad och ta med mig min bästa vän :) Delar offentligt på Facebook Therese Kristoffersson. Håller tummarna!!!dentvetydigamamman@live.se

Lottiz sa...

Woho vilken tävling med en fantastisk vinst. Jag vill testa lyckan och hoppas vinna två biljetter till Linköping. Vinner jag vill jag bjuda med mig min man, det är han värd efter att han fått avstå så mycket för min skull denna termin när jag haft fullt upp med studerande. Håller tummarna.
Mvh
Lottiz
Lottizdays@gmail.com

Fröken M sa...

åhh !! jag skulle så himla gärna vilja ta med min farmor på konserten i Karlstad den 6 Januari !
Hon är en "ungdomlig" 86 åring ( hon fyller den 13 januari så det vore en grym present ) som älskar musik och att vara ute och dansa.
ABBA hör dessutom till hennes favoriter så jag håller tummarna stenhårt för tur !!

delar på fb - Michaela Ambjörnsson

RosaBubbla.se sa...

Jag hade bjudit med mig min syster på en kul kväll utan män och barn! Det är alldeles för sällan vi får egentid tillsammans... <3

Hoppas få gå i Göteborg!

Kram Johanna
johanna@rosabubbla.se

Anna sa...

Till Växjö skulle jag vilja vinna. Om jag har turen med mig tar jag med mig syrran så får vi slippa alla måsten och problem som vi båda har i vår vardag pga str vi har barn med särskilda behov det gör att vi aldrig aldrig aldrig tänker på oss själva i första hand.
Hillevianna@hotmail.com

liselotte sa...

Jag glömde ju skriva vem jag skulle ta med mig, det skulle bli min sambo som skulle få sig en ordentlig överraskning

Anonym sa...

Hej!
Om jag vinner skulle jag vilja bjuda med min mamma.
Under hennes tonårstid var ABBA hennes stora idoler och hon har visat album med bilder och artiklar hon själv gjort som hon har sparat.
Skulle vara magiskt att vinna och bjuda med mamma på detta!

Kalmar 4 Januari.

Ida Lundgren
idapida91@hotmail.com

Jessica sa...

Jag skulle vilja gå i Stockholm tillsammans med mamma. Det var länge sedan bara hon och jag gjorde nåt kul ihop! Hon får mest agera barnvakt :)