onsdag 7 december 2016

Jultrender 2016

Den här julen ska vi ha många ljusslingor, i ljuslyktor, på bord, i fönster och utomhus. En härlig trend som förhoppningsvis bidrar till att brandkåren får färre utryckningar. Sen ska våra tomtar döpas! Om inte din tomte har ett namn så betyder det otur så se till att ha en namngivningscermoni innan julafton så kommer tomtarna hjälpa dig att få en härlig jul ;-) Här hemma hos oss bor Ernst, Frans, Zlatan och Gottfrid.
Men den här aptomten från Kay Bojesen är nog min största favorit, älskar den! Har du redan den lilla apan så kan du bara köpa till en tomteluva till honom.
Rustas pressvisning såg jag detta söta tomtepar:
Sen i julgranen ska vi hänga vackra julgranssaker och det ska inte vara runda och släta julkulor i år utan häng upp ekollon, diamanter, cupcakes, mikrofoner och dekorationsägg. Det finns många fina hos Rusta och hos ZBH.
Sen är minigranar, tuijor, enar och rumsgranar väldigt trendigt! Perfekt för oss som bor lite mindre och kanske inte har plats för stora granar. Blomsterlandet har många fina och prisvärda! Sätt gärna ner den i en fin korg och det gäller även er som har större granar! Skippa julgransfoten och sätt granen i en korg alternativt jutesäck och dra ihop med snöre istället!
Sen kan ni säkert tänka er in i i lyxen att slå in julklapparna i tyg! Här är en bild från Jotex pressvisning där de har gjort det och grejen är att det behöver inte bli dyrare för man kan använda stuvbitar som blivit "över".
Vill man inte ha för juligt så kan man bara köra på det röda temat och investera i något snyggt från Finlayson, deras produkter kan man ju dessutom ha framme året om då det finns fina mönster med elefanter och äpplen.
Sen ska vi lägga mycket tid och energi på "det dukade bordet". Det ska synas att du lagt ner tid och möda på din dukning och glöm inte en vacker duk och bordstabletter! Om du vill ha tips på vackra dukar så kika in hos Chamois! Även glöggen har ett stort gemensamhetsvärde! Glöggservisen nedan kommer från Indiska.
Till Nyår vill vi ha det lite glammigare och vi dukar gärna med guld eller silvertema. Älskar denna guldservis Diamond by Dyrberg/Kern från Fyrklövern!
Som värdinna bär man på nyårsafton denna underbara guldklänning som jag såg på Polhem PR. Visst är den fantastisk?! Vill ha!
Skulle kunna göra det här inlägget hur långt som helst då jag älskar julen och har massa tips men tror att detta får räcka för idag. Hoppas ni fått lite inspiration i varje fall, kram!

Inga kommentarer: