tisdag 12 april 2016

Världens dyraste säng!

Kan nu stoltsera med att jag legat i världens dyraste säng! Den var såklart superskön men jag vet inte om jag skulle betala 1,1 miljoner SEK för den!

På torsdag vid Salone del Mobile i Milano lanserar Hästens kontinentalsängen Hästens Vividus. Sängen är ett mästerligt hantverk av exceptionell kvalitet. Bakom en Vividus ligger 320 arbetstimmar utförda av certifierade hantverkare i Köping, Sverige. 210 kilo rent naturmaterial i form av hästtagel, bomull och ull. Sängramen är tillverkad av svenskt furu ifrån Norrland.

Andra sängar som Hästen lanserar 2016 är Classic och nya Luxuria.
Classic riktar sig till en bred målgrupp och är en kontinentalsäng uppbyggd på bomull, lin och ull. En typisk "basmodell". Ca. pris för en 180x200 cm är 67 290 kr.


Hästens Luxuria är en uppdaterad kontinentalsäng som har en kantsömnad som tilltar ögat visuellt men framför allt ökar madrassens stabilitet ända ut i kanterna vilket förhöjer både komfort och sömnupplevelse. Tillverkas för hand av slitstarkt tagel. Pris ex. 90x200 cm, 42 290 SEK.


Om du också är sugen att provligga Hästens sängar så besök gärna Hästens Flagship Store på Birger Jarlsgatan 29 i Stockholm.

Inga kommentarer: