söndag 17 april 2016

Trädgårdstrender, uterum och förvara smart!

När vi byggde vår stuga i Hälsingland så beställde vi grejer från Skånska Byggvaror, bl.a. fönster och det funkade hur smidigt som helst och perfekt då frakten var gratis!

Nu när jag var på Skånska Byggvarors pressvisning så blev jag kär i deras uterum! Tänk vilken dröm att få ha ett uterum! Uterum kan agera som både ett extrarum, sommarrum eller bara att få uppleva känslan av en inglasad veranda som binder ihop trädgården med hemmet. En rofylld plats där du själv bestämmer om det ska anpassas till att bara vara enbart ett sommarrum eller om det även ska kunna användas på vintern.


Med på pressvisningen fanns också Trend Stefan som pratade om Trädgårdstrender. Han gav oss en uppdaterad inne/utelista när det gäller trädgårdstrender och den starkaste trenden är nog att vi ska ha semester i våra hem! Istället för att klippa gräs och rensa mossa så får trädgården och gräsmattan gärna vara lite vildvuxna och de blommor som är mest inne är Hundkex (!) Riddarsporre, Flox och Nejlikrot. Man ska även satsa på många lampor i trädgården och mycket färg! Om du har ett växthus så får du gärna ställa in ett badkar där så att du kan ligga bland dina växter och plaska ;-)

Även Förvaringsdrottningen Paulina Draganja var där och pratade om förvaring. Hon gav oss några tips på vad vi ska tänka på när vi organiserar i hemmet och vi fick även hennes bok "Förvara Smart" som jag absolut tänker läsa igenom så kanske jag får lite inspiration och idéer om hur vi ska få ordning i vårt förråd.

Inga kommentarer: