tisdag 19 april 2016

Gröna Lund har premiär på lördag!

På lördag har Gröna Lund premiär! Någon som ska dit?
Jag var där på pressvisning idag och de berättade att deras största satsning inför denna säsong är maten! De har satsat 10 miljoner kronor på matupplevelser och har bl.a. anlitat en av Sveriges främsta kockar, Jonas Dahlbom.


Det är fyra olika "matupplevelser" som är nyheter inför 2016 och det är Fiesta Taqueia & Bar (á la carte), Hekto BBQ (New York inspirerad foodtruck utan hjul), Jetline Milkshakes och en inglasad Biergarten med Bayerninspirerad mat.


För endast 240 kr kan du köpa ett Grönan kort och får då gå på 65 olika konserter!!! Vad det är för artister som kommer ser du på hemsidan men bl.a. så kommer Timbuktu, Lionel Richie, Alice Cooper, Johnny Depp, Darin, Whitesnakes, Deep Purple och Miriam Bryant.

Självklart fick vi även åka karuseller idag men tyvärr har jag supertråkiga vänner som inte tycker om att åka ;-). Jag försökte muta dem med allt möjligt då det inte är så roligt att åka själv men jag får nog satsa på att gå dit med barnen istället någon dag för de är som sin mamma och älskar att åka! Så då lovar jag att det kommer heta recensioner av alla karuseller!
Ser ni byggjobbarna som hänger i berg och dalbanan? De är nog inte höjdrädda precis...


Tack Grönan för idag, vi ses snart igen!!!

2 kommentarer:

Lina sa...

Tack för den du ;) förra året åkte vi ju massor - men nu är jag ju faktiskt hög gravid!!!!! Skulle gärna åkt! Om 1 månad är jG på ;) ses imorgon kram

Niehoff sa...

Ha ha.. du är ursäktad för att du är gravid :-)
Ses imorgon, kram!