torsdag 31 mars 2016

Tips att få dina barn att vilja borsta tänderna!

Nu senast när vi var hos tandläkaren så sa vår tandläkare till oss att på morgonen kan barnen själva få borsta sina tänder men att vi vuxna hjälper till på kvällen så att det blir extra noga borstat då. Våra barn har aldrig haft problem med tandborstningen utan vi har lyckats få rutin på det och de vet att efter frukost går man in och borstar tänderna och sen innan man går och lägger sig. Extra smidigt har det gått sen de fick egna eltandborstar och vi har börjat använda appen "Magic Timer".

Oral-B har lanserat en eltandborste med barnens disneyfavoriter från filmen Frost och nu kan man koppla tandborstningen till Oral-Bs Disney Magic Timer App. Ett tips till alla er som tycker att tandborstningen är en kamp och studier har visat att 90 procent av de barn som borstar med eltandborste och använder appen borstar sina tänder längre och når därmed de två minuter som rekommenderas av tandläkare. Den uppladdningsbara tandborsten är lämplig för alla barn över 3 år.


Disney Magic Timer Appen laddar du hem gratis från App Store eller Google Play och med hjälp av animerade Disneyfavoriter hjälper appen till att underhålla barnen under tandborstningen. Den uppmuntrar även barnen att kontinuerligt borsta sina tänder och de får låsa upp olika pris när de når sina mål. Genom att borsta tänderna två gånger per dag och i 2 minuter varje gång så får barnen klistermärken som de kan sätta in i sitt egna album direkt i appen.

Inga kommentarer: