Häromdagen gjorde jag den klassiska förrätten avokado med creme fraiche, stenbitsrom och rödlök. Så enkelt och så gott!
Till varmrätt testade vi Keldas "Mild Masala" grytbas. Jag har fått testa den genom Buzzador och den var så god och enkel att ha att göra med! Så den kan varmt rekommenderas!
Jag stekte lite olika grönsaker i olja som jag hade hemma, champinjoner, broccoli, blomkål och morötter.
I en annan stekpanna stekte jag Kronfågels minutstrimlor och sen blandade jag ihop grönsakerna med kycklingen och tömde i Keldas grytbas och lät allting puttra i ca. 3 minuter. Till detta kokade jag jasminris och sen var det bara att sätta sig att äta! Supersnabb och enkel middag som smakade helt underbart så jag kan verkligen rekommendera Kronfågels minutkyckling tillsammans med Keldas grytbas om du vill ha en snabb, enkel och god middag!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar