tisdag 5 januari 2016

Playmobil - Tidlösa leksaker

Eftersom vi inte firade jul hemma och hade bilen fullpackad så förberedde vi barnen att det inte skulle bli så många julklappar i år. Men de julklappar de fick blev de supernöjda över och vi hade räknat ut att ge dem julklappar som de kan pyssla med och leka med länge utan att tröttna.

Eftersom de älskar Playmobil så fick det bl.a. bli det och det var verkligen perfekta julklappar då de har lekt med dem varje dag i två veckor uppe i fjällen. Serien Pirates är jätte rolig och både Smilla och Max är inne i en Pirat period och då är det ju perfekt med en piratö full med skatter, dolda grottor, fängelsehålor, roddbåtar och coola pirater. De fick även en häftig fyr där soldaterna kan hålla utkik efter fiender och högst upp i fyren finns ljus som kan tändas och släckas och även flera kanoner att skjuta fiender med!


Det har även kommit ett nytt Playmobilskepp som är radiostyrt! Hur coolt låter inte det att kunna köra runt ett piratskepp på vattnet?! Ja, det har kommit en hel del nytt i Playmobilvärlden men det är coolt också att barnen leker lika mycket med Jockes Playmobil som är nästan 40 år gammalt som dagens nyheter så det bevisar ju bara hur tidlöst Playmobil är!

Inga kommentarer: