fredag 1 januari 2016

Fantastisk nyårsafton!

Hade ni en bra nyårsafton?
Vi hade en helt fantastisk här i Bydalsfjällen! Vi började dagen med sovmorgon och sen myste vi fram till lunch då vi gick ner till restaurang Drommen och åt god lax. Sen gick vi hem och förberedde för en nyårskväll, la bubblet på kylning, plockade ihop vilka kläder och smycken som vi skulle ha, målade naglarna och förberedde för kvällen.


Klockan 16.00 gick vi ner till restaurangen igen för där spelade Jocke och bandet AfterSki! Vilket drag det var och det blev en perfekt start på nyårsafton! Har lagt ut filmer på instagram för de som vill lyssna hur det lät (niehoffs).


Efter det gick vi hem och duschade och bytte om och sen var det dags att gå ner igen för att avnjuta en mycket god 3-rätters middag med vinpaket som bästa ägarna Marie och Lasse komponerat ihop! Allting smakade fantastiskt och vad vi åt kan ni också se på instagram då jag inte vill känna mig "tjatig" och lägga upp samma bilder här :-)
Musikerna, artisterna, barnen och vi respektive hade en egen loge där vi fick äta och förbereda oss och till maten uppträdde Smilla och hennes kompisar för oss med sång och dans, de var så duktiga och de märks att de har föräldrar att brås på. Vi var ändå 24 stycken där inne så de tyckte det var roligt och spännande :-)


Lagom till vi hade ätit vår middag så hade kvällens gäster satt sig i restaurangen och det var dags för bandet att uppträda med sin exklusiv nyårsshow som de kallade Kings and Queens.


Barnen hade också jätte roligt och vi som trodde att de knappt skulle klara tolvslaget chockade oss genom att stå nedanför scenen och dansa till stället stängde vid 01.00! Ha ha... dagens barn ;-)


God Fortsättning på det nya året vill jag önska er alla fina människor där ute och tack alla underbara vänner som vi fått umgås med den här veckan här uppe i Högis, ni är helt underbara allihopa!
Kärlek!

Inga kommentarer: