söndag 22 november 2015

Adventstävling!

Har ni tänkt på att det bara är en vecka kvar till första advent?! Jag längtar faktiskt jätte mycket för jag älskar julen och ser verkligen fram emot att få börja adventspynta här hemma. Jag har redan tjuvsmakat på glöggen och pepparkakorna :-)


Barnen ser mest fram emot att börja få öppna sina julkalendrar :-) Jag kommer själv ihåg hur spännande det var att öppna luckorna och se vad som var bakom men dagens kalendrar är ju betydligt lyxigare än de jag hade som liten. 


Jag tänkte nu ge er chansen att få vinna en Adventskalender från Playmobil! Det är en Bondgårdsversion där julstämningen har spridit sig bland både djur och människor. Bakom luckorna hittar du figurer, tillbehör och överraskningar som tillsammans bildar ett komplett lekset lagom till julafton. Perfekt till barn mellan 4-10 år.

Det enda du behöver göra är att kommentera vilken du vill vinna kalendern till och sen får du gärna dela tävlingen på din Facebook sida. Tävlingen pågår parallellt med min Instagram (niehoffs) så tävla även där för dubbel vinstchans. Det blir en kort tävling bara för att vinnaren ska hinna få kalendern innan söndag så en vinnare utses redan på torsdag den 26/11 kl. 12.00.
Lycka till!

21 kommentarer:

Jessica Olofsson sa...

Hoppas att vinna den till sonen som verkligen är inne i en playmobil ålder.
Delar på Facebook som Jessica Olofsson

Anonym sa...

Önskar att vinna playmobil kalendern till mina barnbarn, så dom har nåt att pysslande när dom kommer till oss./ mormor��

susann Lyckborg sa...

Jag skulle ge dem till mina 3 barn.
Skulle vilja ge dom något lite extra för att de har hjälpt mig nu när jag har pluggat. Håller på att fixa min gymnasieexamen, 34 år gammal och barnen har varit såna klippor ! Till o med förhört mig inför prov <3

Lottiz sa...

Det vore toppen att vinna till en av barnen. Med fyra barn blir det rätt dyrt att köpa kalendrar, men de älskar playmobil och skulle uppskatta det så mycket.

Anonym sa...

Min väninnas son Douglas skulle älska kalendern! Han skulle bli så glad om han fick denna. Skulle vilja se honom hoppa av lycka!

Med vänlig hälsning,
Amanda Bach
Amanda.b90@hotmail.com

Anonym sa...

Som ensamstående 4 barnsmamma så är det svårt att få pengarna att räcka till och allra helst runt julen. Mina barn brukar få nöja sig med den vanliga tv-kalendern men det skulle vara otroligt kul att få ge dem en Playmobilkalender i år! Håller tummarna!
/Sandra Svensson

Anonym sa...

Vill vinna till min son Milo som älskar sånt här!
\ Caroline Abrahamsson

EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX sa...

Jag är gärna med och tävlar. Här hemma tycker båda barnen det är kul med Playmobil även om F kanske är lite för liten. Men de leker ihop med det. Jag hoppas på att vinna detta till dem båda två.

Jag har delat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/11/24/playmobil-2611/

Kastar ut en blänkare på min FB också.

blogg@annakarlsson.se

Anonym sa...

jag är gärna med och tävlar, hade varit stor lycka att få vinna kalendern till mina två syskonbarn!
mvh,
Caroline

Anonym sa...

Christina Frisberg
Klart jag vill vara med i utlottningen :) här är lilla Matias helt galen i Play mobil han har redan några stycken och önskar hett av tomten mera av dem han håller sig sysselsatt i timmar med dem :) <2
frisanpoxy@hotmail.se
Ha en strålande härlig advent :)

Linda, mamma till Majken & Arvid sa...

Åh. Lätt, mina barn skulle få detta tillsammans ♡ Vi har precis börjat med playmobil hemma & varna älskar detta ♢ håller tummarna

Anonym sa...

Hej hej!

Jag skulle gärna vilja vinna kalendern till mitt kusinbarn som älskar Playmobil.

Hälsningar Frida Elmgren
fridaelmgren@yahoo.se

Malin Öhlund sa...

Jag vill gärna vinna kalendern till mitt kusinbarn :D han hade blivit såå glad!


malins95@hotmail.com

Anonym sa...

Helena i Uppsala
Jag har blivit bonusfarmor. Nu i advent duger bara det bästa åt farfars ögonsten, dvs. kalender från Playmobil! Om han dessutom kan lära sig om farfars barndom på landet i Västerbotten, genom Bondgårdsversionen där julstämningen har spridit sig bland både djur och människor, så är det toppen!

Anonym sa...

hej
det skulle vara roligt att vinna en Adventskalender från Playmobil
då skulle jag ge den till en pojke som gillar alla sorters djur
hoppas på tur delar på fb
Titti skarp
tittifairlane@hotmail.com

Erika Drewke sa...

Jag vill vinna till min guddotter! Delar på fb, Erika Drewke

Kristina Karlsson sa...

Åh, så himla glad att jag såg tävlingen i tid! Har tävlat via Instagram också (lulefamiljen).
Här har vi grabben Jesper, en soon-to-be femåring som verkar satsa på ett yrke som framtida byggnadsingenjör (eller hockeyproffs och godisprovare, det är lite oklart ännu). Han älskar Playmobil och det här vore en höjdare!

Jessica sa...

Önskar vinna denna då jag tyvärr inte kommer kunna köpa en ända julklapp till min dotter i år. Skulle vara en dröm att få ge mig 4 åring lite glädje. Speciellt när jag träffar henne så sällan. Delar på fb och hoppas på vinst

Jess.swinkels@hotmail.com

Jessica sa...

Önskar vinna denna då jag tyvärr inte kommer kunna köpa en ända julklapp till min dotter i år. Skulle vara en dröm att få ge mig 4 åring lite glädje. Speciellt när jag träffar henne så sällan. Delar på fb och hoppas på vinst

Jess.swinkels@hotmail.com

Anonym sa...

Min systerson skulle få sen om jag vinner :)
Den skulle han verkligen gilla!
Delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
Ha en fin vecka!
Mvh
Malin Svensk Björck
gizmobus@hotmail.com

Ellinor sa...

Jag vill gärna vinna kalendern till mina syskonbarn, två små gossar och en tös som älskar playmobil. Jag vore ju världens bästa moster om de fick den av mig :).