fredag 23 oktober 2015

Invigning av Stockholms bästa lekland!

Igår var vi inbjudna att smygleka på Andys nya Lekland i Bromma, det har premiär imorgon lördag för allmänheten men vi fick som sagt komma dit redan igår för att provleka. Det är ett av Europas största lekland med en lekyta på 5000 kvm och vi älskade det och är överens om att det helt klart är Stockholms bästa lekland! Barnen sprang runt som yra höns och ville leka med allt på samma gång!


Leklandet är nästa generations lekland och det är indelat i olika världsstäder:

"Storstan" är specialdesignad för att utveckla barnen motorik och koordination. Där finns stora klätterställningar, studsmattor, rutschkanor, hinderbanor, klättervägg och mycket annat grymt!

"Småparken 0-3 år" är ett stort område för de minsta barnen. Där kan de tryggt upptäcka och utforska världen.

I "Kvarteret" kan barnen utöva rollspel och träna på att samarbeta och få förståelse för sin omvärld. Man kan leka affär, i bilverkstaden, i pizzerian, teater eller leka veterinär.


Man kan även experimentera och lära sig hur saker och ting fungerar med ström, färger och det finns även en fungerande lögndetektor.
För de barn som gillar att pyssla och släppa loss kreativiteten så finns även en fin skaparhörna.

Självklart kan man även ha kalas på Andys Lekland! Man kan välja mellan olika teman som "Fotbollens Italien", "Djungelns Amazonas", "Yttre galaxen" och "DJ-båset".

Slutligen en stor eloge till Andy för att han inte glömt bort oss vuxna! Andy har satsat på en fin restaurang med vällagad och fräsch mat och där finns hamburgare, pizza, lasagne, pannkakor och salladsbuffé. Det finns även fritt wi-fi och tidningar! Sen vill jag även ge en eloge till Andys underbara personal, så himla glada och trevliga!!!

Vi var kvar till stängning och då gick vi hem trötta men supernöjda med varsin proppfull godispåse och en härlig goodiebag.

Tack Loppi.se och Andys Lekland för att vi fick komma!
Vi kommer självklart snart igen!

Inga kommentarer: