söndag 3 maj 2015

Sommarkaffet har anlänt!

Idag var det meningen att jag skulle haft en Living and Room visning men den blev inställd vilket är trist men samtidigt så fick jag en till heldag i lägenheten! Så idag har vi fortsatt med fixningen här hemma så nu har jag fler bilder som jag snart kommer att visa er! Började dagen med en kopp kaffe i solen på balkongen, hur härligt som helst!


Visste ni att Arvid Nordquist kommit med ett sommarkaffe? Ett kaffe som är skapat utifrån drömmen om sommaren som de själva skriver på deras hemsida och jag kan hålla med om att man får lite extra sommarkänsla när man dricker det eller det räcker nästan att bara titta på den vackra förpackningen :-)
Det är ett mellanmörkt rostat bryggkaffe med generös fruktig smak, blommigt och även doftrikt! Detta kaffe får hänga med mig hela sommaren tror jag då jag verkligen gillade smaken!

Vi har fått upp vitrinskåpen på väggen men inga tavlor då vi har insett att vår borrmaskin inte klarar av dessa hårda betongväggar så vi får börja med väggarna som har gips :-) Men nu är i varje fall alla glas inställda och äntligen några flyttkartonger mindre!


Nu ska jag bara försöka få el till dessa skåp då de är mycket snyggare när lamporna i dem är tända men tyvärr finns det inte så många eluttag i lägenheten så det måste dras långa fula skarvsladdar... såklart ville jag sätta dem på just den väggen där det inte fanns ett enda uttag mot Jockes stora förtret ;-)

1 kommentar:

Fröken M sa...

Här hemma är det bara Arvid nordqvist kaffe som gäller och det där är jätte gott :)
Ha en skön dag!