måndag 25 maj 2015

Bioderma finns nu äntligen i Sverige!

Jag har ju skrivit rätt mycket om frukost den sista tiden och jag måste erkänna att jag är rätt dålig på att äta frukost på vardagarna när jag jobbar hemma men som tur är så är jag ju ofta bjuden till olika frukostevent och då brukar jag lyxa till det lite extra! Som den här frukosten som jag blev bjuden på förra veckan av Bioderma! Så gott och vi fick sitta länge och mumsa medan vi lyssnade på representanter från Bioderma.


Känner ni till Bioderma? Det är ett märke som är finns i väldigt många länder men det har inte funnits i Sverige förrän nu! Jag vet vänner som bett andra köpa med sig produkter hem då de är ute och reser eftersom de verkligen vill ha just detta märke. Runt om i världen säljs det en flaska Sensibio H20 (rengöringsvatten) var 5:e sekund!

Men nu har det som sagt äntligen lanserats i Sverige också! Bioderma är Frankrikes 3:e största apoteksmärke och passar utmärkt till oss med känslig hud, de har varit expert på känslig hud i mer än 20 år! Hudvårdsprodukterna korrigerar inte bara hudens problem utan verkar också på hudens naturliga processer för att säkra en naturlig och långvarig förbättring av hudens balans.


Så kika in på ditt närmsta Apotek AB och kolla om de fått hem produkterna för de är väl värda att testas!

2 kommentarer:

Ronja sa...

härligt :)

Lisa sa...

Jag hittade en nätbutik www.apoteko.se som säljer hela sortiment av Bioderma och de har bra priser och nästa dag leverans från vad de säger i Köpvillkor.
http://www.apoteko.se/product-brands/bioderma/