måndag 25 maj 2015

4Good älskar att inspirera

Sista flyttkartongerna är uppackade!!! Så himla skön känsla när det är gjort! Det är de där sista kartongerna som egentligen innehåller sånt som man inte behöver och inte skulle sakna om man kastade dem men ändå vill man ha de kvar dem på något sätt, man vet ju aldrig, någon gång kanske man får användning för grejerna....

Gillar ni att nätverka? Lära känna nya människor, inspireras och få träffa likasinnade? Då måste ni gå med i 4good! Det är gratis och där händer det så mycket roliga grejer! Som medlem går man på deras events till medlemspris, man får roliga inbjudningar, massor av pepp och inspiration! De håller till i Stockholm, Malmö och Göteborg och här kan ni läsa mer om 4Good!

Jag har gått flera gånger på deras events och älskar dem! Jag går alltid hem med ett leende på läpparna och med massa tankar om hur man kan göra livet ännu bättre. Sist var jag inbjuden tillsammans med mina vänner Kin, Annika och Caroline.


Vi lyssnade på den inspirerande och framgångsrika Andreas Carlsson som vet hur du går från idé till succé! Vi peppades av discoprinsessan Lina Hedlund som vill passa PÅ och inte passa IN, fick dröminspiration av solstrålen och matinspiratören Lisa Lemke och fick en Sunshine Story från karriäristan Marika King, dalkullan som via Afrika & livskris blev författare! Så inspirerande och duktiga människor som fick oss att både skratt, gråta och tänka till!


 På varje event får man också en härlig goodiebag!


Nästa event i Stockholm blir den 21/9, i Malmö den 15/9 och i Göteborg den 16/9 så skriv in i era kalendrar redan idag så att ni inte missar det!

1 kommentar:

Susanna Maria sa...

Vilket kul event :)