tisdag 28 april 2015

Utsikt från vår nya lägenhet

Idag har jag en jobbdag hemma, har inte haft det på väldigt länge så det är skönt att kunna sitta osminkad och med myskläder och bara ha 1 meter till kaffebryggaren och kylskåpet :-)

Jag har också en tvättdag! Vi har tvättmaskin och torktumlare i lägenheten men idag har jag bokat den allmänna tvättstugan som finns i huset bara för att allt ska gå snabbare och smidigare. För jag håller nämligen på att tvätta alla våra täcken, kuddar och byter sängkläder i alla sängar. Där nere finns 2 maskiner, en STOR torktumlare och ett stort torkskåp så det är perfekt! Ska bli så skönt att krypa ner i sängarna ikväll när allt luktar nytvättat och fräscht!

Sen älskar jag att vi kan se lite vatten från vår nya lägenhet! Det finns även en badstrand där nere någonstans som vi självklart kommer att utnyttja i sommar!


Idag ska jag också gå runt och fota lite i lägenheten så att ni får se allt vi målat här hemma. Vi är nu nästan helt klara, det är tavlor som ska upp och sen våra väggskåp till våra vinglas, det borde gå rätt fort men det stora kruxet är att det är stenhårda betongväggar här hemma så jag klarar det inte själv... Sen ska vi även sätta igen en dörr som är onödig men till det får vi nog leja in någon hantverkare.

Häromkvällen så satt jag ute på balkongen och filosoferade och helt plötsligt kom detta moln förbi över takåsarna.... ser ni vad jag ser? Man kan urskilja ett litet hjärta på höger vinge på på det stora molnet längst ner! Ser ni? Ni klan klicka på bilden för att få den lite större, hjärtat syns inte helt klart men det finns där :-)


* Kärlek *

1 kommentar:

Fröken M sa...

Underbart !! där kommer ni säkerligen att trivas ! :)