måndag 2 mars 2015

Indiska bjöd in till en cool och lite annorlunda visning

En kylig dag i februari var det dags för Indiska att visa upp sin nya vår/sommar kollektion! De hade valt att visa upp den i det häftiga skyddsrummet som finns ute på Skeppsholmen.


När man kom in i skyddsrummet så möttes man av coola färger i form av lampor som lyste upp väggarna i rosa och sen kunde man gå runt och njuta av underbara färgsättningar, hängmattor, kuddar och inredningsgrejer som man verkligen blev sugen på!


Många av produkterna kommer att finnas i butik i april och då kommer det vara ett ljust och blåvitt tema. Färgerna går från mörk denim och indigo till ljusare toner av blått. Så här får vi se att även Indiska har anammat den blåa färger som kommer att bli så stor i sommar! Det kommer även mycket tyglampor, plastmattor, örtkrukor, små växthus och trädgårdsredskap i återvunnet järn. 


I maj kommer det mer färger! Grönt, blått, orange och rosa dominerar. Det börjar det andas mer sommar och produkter för balkongen, trädgården och picknicken hamnar i fokus. Mycket blommor och växter blandat med etniska och grafiska uttryck. Såklart kommer nu även färgstarka hängmattor, sittdynor, bomullsmattor, picknickkorgar samt härliga skålar och muggar i bambufiber.


I juni kompletteras kollektionen med mycket vitt! Vitt med grafiska, handritade mönster i svart. 
Bambu, klart glas och stål lyfts också fram i fokus.

Inga kommentarer: