torsdag 25 december 2014

Jox - Barninredning med hög kvalitet till rätt pris!

Med en stark passion för barninredning har Jox skapat sin första kollektion. Jox vill skapa kvalitativ inredning som tilltalar både stora och små med en tidlös skandinavisk design i naturliga material. Målsättningen med Jox är att produkterna ska hålla länge – inget slit och släng. Hög kvalitet till rätt pris är vad Jox står för.

Jox hittar man hos Lekmer och när de lanserade Jox så blev jag och några andra bloggare inbjudna till deras huvudkontor i Stockholm där de bjöd på goda snittar och bubbel.



Alla färger i Jox kollektionen är noga utvalda för att lätt kunna mixa och matchas med varandra utifrån ditt barns favoritfärg. De sobra pastelltonerna ger en varm och mjuk känsla till hemmet, samtidigt som de ger ett lätt lekfullt intryck som passar perfekt till barnens rum. Det bästa av allt är att kollektionen också harmoniserar fint med resten av hemmet, så när barnen vuxit upp eller har tröttnat på sakerna kan de med lätthet pryda en annan del av hemmet. Jox hoppas kunna erbjuda något för alla – oavsett ålder eller smak!

Snygga grejer som jag mycket väl kan tänka mig ha i barnens nya rum!

Inga kommentarer: