onsdag 13 augusti 2014

Cervera bjuder in till höstmys kring det dukade bordet

Jaha, då var man igång igen! Idag har jag sprungit runt på pressvisningar i Stockholm city och imorgon är det Formex hela dagen. Jag älskar ju detta och gör det så gärna för det är så spännande och se vad som kommer ut i affärerna i höst! Visst, det känns lite underligt att kolla på julgrejer nu i augusti men samtidigt lite mysigt och på något sätt känns det inte lika sorgligt att sommaren snart är över för man har annat att se fram emot :-)

Idag började jag på Cerveras pressvisning, de presenterade en traditionell jul i rött och grönt men de satsar även på en pastellig jul för de som vill vara lite crazy :-)


Annars satsar Cervera på det dukade bordet i höst där tre nya glasserviser presenterades i deras egna varumärke Table Top Stories. Table top stories passar till såväl fest som vardag och kommer ut i butik i början av oktober.


Cervera har från och med hösten 2014 exklusiv ensamrätt på köksknivar med rött respektive svart skaft från familjeföretaget Morakniv. Knivarna har utvecklats i nära samarbete med professionella och yrkesskickliga användare och är tillverkade i svenskt, rostfritt stål vid den lokala fabriken i Mora.

                                   

Variera är Cerveras nya trend- och säsongsbaserade sortiment. Höstens kollektion består av rustika, härliga bruksprodukter i glaserat lergods i en dov färgton med skiftningar mot grönt som ligger helt rätt i tiden.
Broste Copenhagen känner nog de flesta till och det kommer ni också hitta i Cerveras butiker i höst.

Inga kommentarer: