torsdag 3 juli 2014

Skyddar du dig?

Semestern är verkligen här för de flesta av oss och nu är det extra viktigt att tänka på att skydda sig mot solens skadliga strålar om man nu har turen att få någon sol på sig! Jag kan erkänna att jag inte hunnit sitta i solen och sola något denna sommar, när solen väl visat sig så har det varit jobb eller något annat och när jag varit ledig så har det bara regnat :-( Men fr.o.m. imorgon har jag beställt sol bara så ni vet ;-)

De allra flesta av oss är medvetna om hur viktigt det är att skydda sig i solen, men visste du att du behöver sju teskedar sol-lotion för att täcka hela kroppen när du solar? Eller vad skillnaden är mellan UVA- och UVB-filter? För att svara på dessa frågor och även påminna oss om hur viktigt det är att skydda sig så kommer NIVEA SUN åka runt och besöka soliga platser i Stockholm under sommaren så håll utkik!!!

NIVEA SUN har produkter till alla hudtyper och behov och har även en NIVEA SUN för barn och den passar även andra som har känslig hud! De innehåller inget parfym, färgämnen eller parabener och är väldigt lätt att spraya på!


NIVEA SUN Moisturising sun lotion är för den som behöver en pålitlig, okomplicerad och vårdande solskydd. Den finns i SPF 10, 15, 20 och 30.

NIVEA SUN Protect & Refresh Cooling Mist ger en fjäderlätt känsla på huden utan att kännas kladdig eller lämna märken. Den smarta sprayflaskan är perfekt att ha med sig när man är på språng!

NIVEA SUN In Shower After Sun Lotion får man inte glömma efter man vistas i solen! Den appliceras i duschen på fuktig hud efter din vanliga duschgel. Vänta ett tag och skölj sedan av, lotionen kyler och friskar upp solkysst hud så att den känns mjuk och smidig utan att vara kladdig.

Så nu lovar jag att sola säkert i sommar, gör det ni också!!!

Inga kommentarer: