fredag 18 juli 2014

Rosévin i solen

Det mullrar och åskar uppe i bergen men som tur var kommer det inte riktigt hit till oss men det är kvavt så vi har varit nere på badstranden och badat. Det är 26 grader i sjön så barnen var i hur länge som helst, så underbart!

Man blir ju helt dagvill när det är semester men någon nämnde att det är fredag idag så jag har lyxat med gott rosévin! Kan verkligen rekommendera denna bag in box, Poogio Rosato Toscana, somrigt och jätte gott!!!


Jag älskar Rosévin och varje sommar brukar jag hitta ett nytt favorit Rosé för det är alltid samma visa varje vår när jag ska köpa mitt Rosé att jag inte kommer ihåg vad favoriten från förra sommaren heter.... känner ni igen er? Uppe i sommarstugan är det perfekt med dunkar och jag är så glad över att det finns rosé även i dunkar!

Poggio Rosato Toscana är ett vin som fångar den där härliga semesterkänslan med ljuvliga inslag av Italiens Toscana. Vi talar om en torr och frisk rosé med doft och smak av körsbär och röd citrus.

Poggio Rosato Toscana gör sig utmärkt till alla typer av sommarmat, som sallader, grillat och tillbehören på picknicken. Tack vare vinets torra och friska karaktär är det även en hit att bara dricka den som den är under blå himmel, precis som jag gjorde idag!!!

Inga kommentarer: