lördag 19 oktober 2013

Sponsrad till lyxig frukost!

Här började vi dagen med en timmes sovmorgon, så skönt! Jocke försvann på jobb redan 06.30 men det märkte vi knappt utan vi sov vidare till klockan nästan var 8.00!

Natten har varit bra för Maxen också, han hade lite svårt att somna då det gjorde ont att ligga på såret men fick honom att sova på sidan istället för på rygg så gick det bra.

Vi började denna lördag med en god och lång frukost, jag har njutit av goda teer som jag fått från de senaste bloggträffarna, alltid så kul att prova nya sorter! Veda Lila är ett företag som bl.a har teer som passar din personlighet. Kapha passar den som känner sig kall, trött eller utmattad, Pitta passar den som är irriterad eller överhettad och Vata är perfekt för den som känner sig frusen, orolig eller splittrad. Jag gjorde ett test på deras hemsida och fick reda på att jag är en typisk Vata :-) Vad är du?

Kusmi Tea är ett exklusivt och välsmakande te som håller högsta möjliga kvalité, en påse kostar 6 kr! Utbudet av teer i Kusmi’s sortiment består bland annat av svarta teer från länder som Kina, Sri Lanka och Indien, sen att deras påsar är en vacker inredningsdetalj också gör ju inte det sämre :-) Du kan köpa detta te hos Hemligheter!

Mighty Leaf  är också ett välsmakande te som har portionspåsar som är fyllda med de finaste
sorterna av högkvalitativa hela teblad, örter, frukter som är för stora för vanliga tepåsar. Även själva portionspåsarna är nedbrytningsbara så miljötänket är högt.


Barnen gillar Danonino yoghurt som innehåller extra mycket vitamin D, den är en slät yoghurt som är lättäten och finns i smakerna jordgubb och vanilj. 2,5 dl Danonino youghurt uppfyller det rekommenderade dagliga intaget av vitamin D för barn över två år i Sverige.


Från Gåshaga Gourmet har jag fått en lyxig liten sylt och en handgjord sydafrikansk Sally Williams nougat av högsta kvalitet. 


Allt porslin, telådan och brickan är från Living and Room och det vita ljusfatet är från Partylite.

Brödet här nere är också supergott och det minskar snabbt i paketen, tack Pyramidbageriet som sponsrade med Spisbröd och tack alla andra sponsorer för att ni sponsrar till lyxiga frukostar!

Inga kommentarer: