tisdag 22 oktober 2013

A better life for sensitive skin

Fy, nu är det kallt! Det första man får göra när man vaknar är att sätta på sig strumpor och en tröja för annars fryser man här hemma! Dags att sätta på golvvärmen och skruva upp elementen! Det är kolsvart ute så man får gå runt och tända lampor överallt också. Men det mysiga är att man får tända ljus vid frukostbordet!!! Igår hade Smilla dopdag så då passade vi på att tända hennes dopljus.


En annan nackdel är att vi blir torrisar här hemma! Max och jag har nog mest problem när kylan kommer med just torrhet så det går åt mycket krämer. Vi är väldigt glada över att vi fått testa La Roche-Posay som säljs på Apoteket. Det är verkligen en räddare i nöden!


Lipikar balm är lugnande och reparativ vård avsedd för mycket torr och irriterad hud. Återuppbygger den hydrolipida filmen och får huden i balans så att den blir mjukare och känns behaglig. Utan parfym och parabener.

Det finns även en duschgelé med hög toleransnivå utan tvål, parfym och parabener. Lindrar obehag och stärker hudens skyddsbarriär.

Inga kommentarer: