måndag 19 augusti 2013

Vill du ha en hemlig gåva?

Nu är vi hemma i Stockholm igen, känns som vi har suttit i bilen hela dagen och det har vi faktiskt nästan gjort också... tog 8 timmar hem men då ingick det många stopp på vägen då vi kände att vi inte behövde ha så bråttom hem på sommarlovets/semesterns SISTA dag!

Barnen längtar verkligen till imorgon och Smilla tycker att det ska bli så spännande att börja 6 års verksamheten så de hade svårt att komma till ro ikväll när de skulle sova, vi får se hur det går att komma upp imorgon :-)

Ja, nu ska jag inte hålla er på halster längre, ni som följer mig på instagram (niehoffs) har redan fått se några bilder på Living and Rooms höst/vinterkollektion 2013 och här kommer nu någon till, ni kan själva gå in och titta i hela Living and Rooms katalog, bara klicka på länken och sen kontaktar ni mig om ni vill beställa något, ha ett homeparty eller undrar något annat. Om man är värdinna för ett party så får man handla upp till 4 produkter till 40% rabatt och om man har partyt i september så får även värdinnan en extra hemlig gåva om partyförsäljningen överstiger 2500 kr!

Katalog: http://multi.mediapaper.nu/?PubId=DDE9C5A105C3044A7FE6219C12DF74D0

 

Inga kommentarer: