söndag 10 mars 2013

Tigerkaka med strössel

Jaha, så var det då klart om vilken som vann årets Melodifestival, grattis Robin! Jag tyckte det var rätt att han vann men Smilla och Max hejade på Yohio och David Lindgren så de är inte lika nöjda :-) 

I fredags åkte vi ner till Solna Centrum för att lyssna på David Lindgren och Yohio när de uppträdde där och efteråt fick Smilla chansen att prata med David och få en personlig "hälsning" så det kan hon leva länge på :-) Så även fast de inte vann ikväll så är de stora favoriter här hemma och deras låtar på You Tube går på repeat!

Vi har haft en härlig helg och hela lördagen gick åt till familjemys! Från att både jag och Jocke skulle jobba så slutade det med att vi båda blev lediga! Så Jocke och Smilla passade på att åka till simskolan och ta igen en missad simlektion medan jag och Max bakade en riktig lördags-Tigerkaka! Tigerkaka är ju en "vanlig" sockerkaka med choklad "ränder" i och istället för ströbröd skulle vi ha strössel tyckte Max :-) Så när Smilla och Jocke kom hem så njöt vi av den tillsammans med lite jordgubbssaft!


Sen passade vi på att städa lite, Jocke sprang runt med en dammtrasa och torkade överallt och jag tog reda på tvätt och såg till att vi fick in lite vårfint. Sen var det Melodifestival för hela slanten och vi satt alla i soffan och åt godis och Cheez heartz. Cheez heartz är mycket godare än vanliga ostbågar har vi kommit fram till! Har ni provat?

Inga kommentarer: