onsdag 6 februari 2013

Lärande i världsklass

VAB idag också! Max är pigg men snoret rinner konstant och han hostar på nätterna så nu ligger han nerbäddad i soffan och kollar på film. Det snöar ute så vi tycker att det är rätt mysigt att vara inne och mysa :-)


Max fick boken "Min första bok om Ernst Billgren" när han fyllde år av sina kompisar Elton och Morris så det är veckans boktips ;-)
Kostar endast 89 kr HÄR! Max fick den signerad av Ernst och han tycker den är rolig eftersom man får komma in i konstens värld på ett roligt sätt genom att svara på enkla frågor om konsten. Tex. vad ser du för något i denna tavla?

 

Så om du vill få ett konstintresserat barn så är detta ett bra "första steg" :-)

Smilla har kommit in på en privatskola här i området och det känns jätte bra! Vi vet att det är en bra skola men rätt "tuff" så vi hoppas hon kommer trivas där. På deras hemsida står det så här:

"Vi på skolan har en hög ambitionsnivå och vill stimulera varje barn till att göra det bästa av sina förutsättningar. Med en vision om att utbilda framtidens Nobelpristagare och vår värdegrund som omfattar ett varmt hjärta, en skarp hjärna och rena händer strävar vi efter ett lärande i världsklass!"

Inga kommentarer: