tisdag 22 januari 2013

Pressfrukost med Lego

Vi kom hem från Skåne igår kväll och idag på morgonen tog jag med mig barnen på pressfrukost hos Lego, Duplo. Man fick nämligen ha med barnen och de hade gjort en mysig kuddhörna för dem med massa lego som de fick bygga med och även iPads fick de låna med Legospel medan vi mammor fick lyssna på en liten föreläsning om företaget. De bjöd oss även på frukost och med oss hem fick barnen varsin goodiebag med Duplos nya lego på hjul!


LEGO® DUPLO® introduceras en av de mest spännande nyheterna på länge, när de populära DUPLO klossarna får hjul och dragsnöre. Den nya serien som framför allt riktar sig till barn i åldern 1,5 till 3 år, består av tre olika produkter som är en bra första introduktion till den kreativa och fantasifulla DUPLO leken. 

”Vi vet att barn i åldern runt ett och ett halvt år ofta börjar att villa leka själva, därför är vår nya ”pull along” med dragsnöre en välkommen nyhet som gör rörliga lekar ännu lättare. Samtidigt vet vi att barnens lekmönster utvecklas med åldern, därför lägger vi stor energi på att säkerställa att DUPLO växer i takt med barnens utvecklingssteg. Det som först är enkel” bygg och dra-leksak” utvecklas med åren till en del av ett större kreativt DUPLO leksammanhang, detta gör denna serie till en perfekt första DUPLO present’, säger John Andersson, Marketing Manager på LEGO.
De nya produkterna finns i butik från mitten av januari, med ett rekommenderat cirkapris på 149 – 199 kronor. På hemsidan http://duplo.lego.com finns mer information om barns lek och våra produkter. Där finns också en spelsektion där barnen kan leka med ljud och animationer i en säker miljö online. Det finns också en gratis DUPLO app som låter barnen lösa enkla men inspirerande uppgifter på egen hand. 

Inga kommentarer: