fredag 7 december 2012

Trampoolin Simskola

Smilla har nu snart gått klart sin första termin på Trampoolin simskola, ni som följer bloggen vet att hon längtar till varje torsdag när hon ska få åka dit och hon är snart som en fisk i vattnet :-)

I torsdags så fick hon prova på att simma i pyjamas, det var lite läskigt tyckte hon men väldigt nyttigt ifall det någon gång skulle hända att hon faller överbord med kläderna på.

 
 

Gissa om det var en lycklig tjej som tog emot sitt diplom och simmärket Baddaren, hennes allra första simmärke! 
För att få simmärket Baddaren måste man kunna följande:
Hopp-prov - Märkestagaren skall hoppa i vattnet fem gånger.
Bubbelprov - Märkestagaren skall andas in, hålla andan och blåsa ut under vattnet. Detta skall upprepas fem gånger.
Glidprov - Märkestagaren skall glida i vattnet 5 sekunder med framsträckta och raka armar, ansiktet skall vara under vattenytan. Frånskjut får göras från kanten. Handstöd med platta eller simdyna får användas. Momentet upprepas fem gånger.
Smatliga prov utförs där märkestagaren inte bottnar.

Vi är mycket nöjda med terminen hos Trampoolin och ser fram emot nästa!

2 kommentarer:

Felicia sa...

Ska man andas in vattnet? py hä

Anonym sa...

ooh va mysigt ! Vi går också med vår 2 åriga son Milton på trampoolin och vi har lärt oss så mycket tillsammans. Milton har nu blivit vatten van och älskar att plaska och leka i vattnet med dom andra kompisarna på simskolan. En underbar tid med sina barn .. Rekommenderar verkligen starkt att man sätter in sitt barn på simskola för det är den underbaraste tiden man får med sina skatter :D // Stolt mamma till underbara Milton