torsdag 6 december 2012

Avbokningar :-(

Pappa kom hit till slut igår men han blev två timmar sen men han hade middag och whisky serverad när han kom så det gick ingen nöd på honom ;-)

Jocke däremot fick ställa in sitt jobb då vägarna inte var plogade och det varnades att man inte skulle ge sig ut men det gick ingen nöd på honom heller för istället fick han ju vara hemma och dricka whisky med sin svärfar ;-)
Men hela Stockholm lamslås när det kommer snö! Igår och idag har jag fått 3 avbokningar p.g.a. folk som inte vågar sig ut i snön, så himla trist för jag hade verkligen behövt dessa visningar!

Men barnen älskar när det är så här mycket snö! De vill vara ute och leka hela tiden så till helgen har jag lovat att vi ska vara ute mycket. På lördag är vi även bjuden på exklusiv förhandsvisning av filmen Hitta Nemo så det ser vi också fram emot:


Idag efter dagis är det simskola så vi åker direkt in till stan efter dagishämtning, nu är det bara 2 simlektioner kvar på den här terminen och Smilla har verkligen blivit så duktig! Dags att boka in nästa termin på Trampoolin innan det blir fullt!

2 kommentarer:

Liniz sa...

Hej vännen, allt bra m dig?? Min kära son och Man ska på filmen på lörd :) Tyärr jobbar jag sååå tråkigt :( FÅr jag ev låna några bilder fr din blogg efteråt???? Tänkte blogga om det. Hoppas allt är bra m dig, massa kramar

Tjejmorsan sa...

Vi har två tjejer som ser sååå mkt fram emot Nemo oxå :)
Kram