måndag 19 november 2012

We R Family - Food and Lifestyle

I lördags var jag på ett ”We R Family”- event på Café Opera! Konferencier var Johanna Westman programledare, barnmatsprofil och kokboksförfattare. Hon är högaktuell med sin nya fina bok "December" som vi alla fick ett signerat exemplar av, boken handlar om "från adventspyssel till nyårspartaj", precis i min smak och jag kommer lusläsa denna bok och självklart dela med mig av några tips här på bloggen!


Ramundberget presenterades av två härliga tjejer och de berättade att det ligger i Funäsfjällen, Härjedalen, 56 mil från Stockholm. Skidorten är barnvänligt och erbjuder närhet till både längd- och utförsåkning. Ett ställe jag gärna skulle vilja resa till med familjen! Hade jag inte redan varit gift så hade jag gärna gift mig på en bergstopp hos dem och snart kommer en tävling hos dem där bröllop är temat, kanske du vill få chansen att gifta dig där?

Parelle Cosmetics gav oss tips på hur vi ska hitta parfymer som passar oss, en som vi vill bära till fest, en till vardag och andra dofter till andra tillfällen. Jag som älskar parfymer och tycker det är jätte kul med nya skönhetsprodukter ska absolut spana in deras nya nätbutik!


Bugaboo var också på plats och visade upp alldeles nya Bugaboo Cameleon 3′s limited edition modell Sahara. En super snygg vagn med en honungsfärg och inspirerad av öknens sanddyner. Otroligt lyxig med mjukt jerseytyg på insidan. 

 .
Andra sponsorer på plats var bl.a. Micki & Bambino och i pausen bjöds det på Aloe Vera dryck och ”Lundablandning med shortbread” från Tehuset Java.

En bloggpanel bestående av Mathuset, Bambi, Deer & Chrystelle pratade om årets bloggår – hot or not!

Vi fick med oss en fin ”goodiebag” med många fina produkter bland annat:
Olivolja, choklad & våtservetter från Änglamark, underbara Cup cakes-bakelser i tyg från Micki, A-creme – en universalkräm som funnits i över 60 år och är perfekt till det mesta, Nagellack och hudkrämer från Parelle Cosmetics + rabattcheck, Book of Spells – ett nytt Playstationspel i Harry Potter-stil, Omega-3 tillskott för barn från Vesterålens naturprodukter, Tidningen Allt i hemmet-julspecial, havssalt från Mathem,
pasta från Kungsörnen, Bamsetidning och Body Lotion från Barnängen.


Här ett mingelkort på mig, Terese och Lina.

    Tack Loppi för ännu ett trevligt We R Family-event!

    1 kommentar:

    ida-maria sa...

    Var finns mingelbilderna?