fredag 9 november 2012

Pudriga pasteller i köket

Igår var jag inbjuden till ICA Maxis vårpressvisning gällande deras nya kollektion för allt inom köket och baket. Pressvisning hölls på bageriet Holy Sweet som har en fantastisk lokal på Östermalm och att komma in där var som att komma till himlen! Holy Sweet gör handgjorda exklusiva bakverk till event, bröllop och fest.


ICA Maxi visade upp ljuvliga produkter som gör bakandet till en fröjd för både öga och gom och de har tagit fasta på att funktionen alltid går först men att prylarna är snygga är en viktig bonus. Enligt trendanalytikern David Shaw är vi idag besatta av dåtiden, vi gillar hur saker såg ut förr. Däremot vill vi gärna ha dagens teknik och funktion men designen ska alltså vara ”gammal”. Något som ICA Maxi tagit fasta på.


 Eftersom Smilla var hemma från dagis så fick hon följa med mig som min "assistent" vilket hon tyckte var jätte spännande och ni skulle sett hennes ögon när vi klev in på Holy Sweet och såg dessa härliga produkter, ballonger, godis och bakverk överallt! Hon tyckte allt var så vackert så att hon ville bo där :-)

 

Ser verkligen fram emot när dessa produkter kommer ut i affären, gissa om Smilla och jag ska shoppa då och sen ska vi baka massor och bli lika duktiga som Christina och Linda på Holy Sweet att baka och göra fina blomdekorationer ;-)

Vi fick också med oss en fin goodiebag hem som innehöll en rosa slickepott, en kakburk "Bake my day", muffinsformar, boken "Alla Balla Kalas" som innehåller 200 kalastips för partyprissar, en jätte rolig bok som både Smilla och jag älskar och vi har redan nu planerat hur hennes nästa kalas ska se ut :-)
Vi fick även en underbar receptbok som jag ska föra över mina bästa recept till, just nu har jag recept i 3 olika pärmar och där finns recept ända från det jag gick på Hemkunskap i skolan så det är dags att rensa och byta ut de fula kontorspärmarna till denna fina bok!


2 kommentarer:

Pernilla -Bli min jäst sa...

Ååååh vad jag hade velat gå på det, är så ledsen för att jag missade det :( Jäkla förkylning!!
Ni såg ut att ha trevligt i alla fall :)

Anonym sa...

Med den där goodiebagen vill man ju baka bums!;)
Ha en underbar dag!
Ses ikväll!
/www.angel19.blogg.se