lördag 24 november 2012

Pling Plong!

Idag plingade det på dörren och utanför stod en budkille med en härlig korg full av godsaker till mig från Arla. Perfekt till fredagsmyset!

 

Det var fina och smakrika ostar från Castello! Castello har en historia som sträcker sig tillbaka till 1893 och de är perfekta att avnjuta till dessert men även utmärkta att använda i matlagningen för en lyxigare känsla.

Castello Alps Selection Weissbier har en mjuk och slät konsistens som smälter i munnen. Smaken har inslag av smör, en lätt bitterhet från ölen och en aning nötaktig sötma. Servera tillsammans med ett gott vitt vin och grillade grönsaker och njut av en ljuvlig smakupplevelse.

Castello Alps Selection Classic har en jämn och lite torr konsistens. Den har en något rökig doft och en kryddig smak med inslag av hö och bergsörter. Servera med nybakat bröd, ett fylligt rött vin och njut av den härliga smaken från de gräsklädda alpsluttningarna.

Castello Alps Selection Hirten har en djup orange nyans och en torr konsistens med många små kristaller. Smaken är fyllig, komplex och har en lätt sötma med inslag av karamell och tall. Njut av osten i all sin enkelhet eller med ett glas fylligt rött vin.

Inga kommentarer: