torsdag 19 januari 2012

Panda Security

Det var ett lyckat event idag på antivirusföretaget Panda Security! Vi var 7 stycken toppbloggare som var inbjudna för att komma med tips och råd till deras nya blogg, Cyberskurk. Bloggen ska hjälpa dig som blivit lurad på nätet, via e-post eller på andra ställen där cyberskurkar försöker komma åt dig.  

Som tack bjöd de på god lunch och vi fick med oss en goodiebag hem innehållande bl.a. ett Antivirusskydd värde 700 kr och en rolig leksak som barnen genast lade beslag på :-)



Panda Security grundades 1990 och är världens ledande leverantör av molnbaserade säkerhetslösningar. Produkterna finns på 23 språk och används av miljontals människor i 195 länder världen över. Panda Security var det första IT-säkerhetsföretaget att använda kraften i cloud computing med sin unika teknologi Collective Intelligence. Denna innovativa säkerhetsmodell kan automatiskt analysera och klassificera tusentals fall av ny skadlig kod varje dag, vilket garanterar alla typer av användare det mest effektiva skyddet mot Internethot och dessutom med minimal prestandapåverkan. Panda Security har 61 kontor runt om i världen med ett amerikanskt huvudkontor i Florida och ett europeiskt i Spanien.

Panda Security i Sverige samarbetar med BRIS och hjälper till att skydda barn och ungdomar för ett tryggare liv på Internet.

Jag kommer i början på nästa vecka lotta ut ett antivirussystem till er läsare så håll utkik!!!


Inga kommentarer: