lördag 28 januari 2012

Buddha

Ikväll bjöd vi hem oss själva till våra vänner Tobbe, Anna, Maja och Anton :-) Det var så himla länge sen vi sågs så vi köpte med oss ingredienser till att göra pizza och lite god efterrätt och åkte dit och bjöd dem på middag. Vi hade det jätte mysigt och barnen lekte jätte bra tillsammans!

Det är väl ingen som missat att Buddha är en väldigt populär inredningstrend? Det sägs att alla bör ha en Buddha i sitt hem för att skapa harmoni i hemmet. Självklart har Living and Room anammat trenden och hos oss kan man köpa 3 stycken (!) för endast 159 kr! Man kan då ha alla tre bredvid varandra för att skapa extra mycket harmoni eller så kanske man ger bort de andra till vänner, säkerligen en uppskattad och prisvärd present!

Bästa placeringen för Buddha är ovanför sängen så att du sover med Buddha ovanför ditt huvud. Tänk också på att Buddhan ska ha den högsta placeringen i rummet.


Placera aldrig Buddha vänd mot väst (för det är där solen går ner och Buddha förknippas med ljusets seger över mörkret).

Placera heller aldrig Buddha vänd mot toaletten , för där gör vi ju "orena" saker. Tänk även på att försöka placera den så att du så lite som möjligt pekar med dina fötter mot Buddhas plats.

Inga kommentarer: