lördag 24 december 2011

Julafton i Skåne

Igår kväll smög tomten förbi utanför fönstret och lämnade en säck med några julklappar i under granen ute till Smilla och Max. Ni kan tänka er vad spännande det var! Dagen INNAN julafton!

Idag på morgonen när vi vaknade så hade tomten varit här och smygit igen för under Smilla och Max kuddar i sängen låg det en varsinn till julklapp!!! Det var två filmer så det var ju jätte bra för morgon har en tendens att gå väldigt långsamt när man väntar och väntar på att släkten ska komma och att firandet ska komma igång.

Men nu är det nära, nu kommer huset snart att fyllas av släkten, vi kommer att bli sammanlagt 14 stycken så det blir mysigt. Smilla och Max sover som tur var middag så att de ska orka med kvällen som säkert kommer att bli sen och med många intryck. Men nu är det dags att väcka dem så att de får börja firandet på riktigt, lägger ut fina bilder imorgon! Hoppas ni alla får en underbar julafton och vi är lite avundsjuka på er som har snö, vi har grön gräsmatta och blommande rosor utanför fönstret......

Pussar och kramar från oss!!!

Inga kommentarer: