tisdag 25 oktober 2011

Dags att skrota?!

Ja, vart tar tiden vägen? Tur att vi ska ställa tillbaka klockan en timme på söndag så vi får lite extra tid ;-)

Är just nu uppe i Hälsingland för att hämta barnen som varit hos mina föräldrar, eftersom vi har så svårt att hitta barnvakt i Stockholm så får vi ibland lösa det så att de är här uppe. Som tur är så är det inte så jätte långt, drygt 28 mil.... den här gången tog vi tåget upp eftersom bilen var på verkstaden. I vanliga fall så är det ganska jobbigt att åka tåg med barnen, de vill hela tiden springa i gångarna och trycka på alla knappar så att dörrarna öppnas mellan vagnarna. Men den här gången hade vi sån tur att vi hamnade i samma vagn som Glada Hudik teatern, bättre barnvakter kan man inte få :-) De pratade med barnen hela resan och lekte med dem, en av dem låg t.o.m på golvet och körde bilar med Max! Ha ha, de är så söta, när vi skulle gå av frågade de vart vi ville ha deras autografer :-)



På torsdag är det dags att åka tåg hem igen så vi hoppas att den resan kommer att gå lika smärtfritt.

Jo, bilen, den har återigen strulat.... det känns som om den har varit i gränslandet till skroten väldigt länge. Men vi har sagt det sista året att nu kör vi tills den rasar för det är synd att skrota en fungerande bil och vi får inte mycket för den om vi säljer den. Så i förra veckan så vägrade den att starta.... då sa vi att nu är det nog dags.... MEN det kanske bara var batteriet som var gammalt så vi köpte ett nytt men den startade ändå inte. PUH, hur gör vi? Vi är i stort behov av bil och man hittar inte en ny bil över en natt så vi bestämde oss att lämna in den på verkstaden för ett kostnadsförslag. En vecka senare har vi inte hört något från verkstaden, vilket vi dömde som ett dåligt omen och t.o.m. JAG börjar kolla efter bilar på Blocket. Men igår så ringde de och sa att bilen var färdig och kunde hämtas.... ÖH, vi ville ju bara ha ett kostnadsförslag.... då sa de att det blev billigare att laga den då det bara var några ergade kontakter som spökade så hela kalaset slutade på 475 kr!!!!!!!! Ha ha.... ibland ska man ha tur :-)


 Oj, vilket tråkigt inlägg detta blev, tror att min formkurva gällande bloggen kommit in i en höstdepression eller något för det känns som jag inte har något att skriva om längre..... :-(

Inga kommentarer: