fredag 30 september 2011

Ministar Smilla


Internet funkar faktiskt rätt bra här så här kommer ännu ett inlägg från oss :-)
Vi vet ju sen länge att vår dotter Smilla har ärvt sin pappas musik/sångintresse och har stått på många scener både i Sverige och utomlands tillsammans med Jocke men nu har hon som 4 åring för första gången äntrat en scen helt själv. Gissa om vi är stolta föräldrar ;-)
Andra kvällen här på hotellet så hade de en ministarshow där barn mellan 4-7 år fick gå upp på scenen och mima/sjunga/dansa  till en låt. Vi var lite osäker om Smilla verkligen skulle göra det  men hon ville absolut och hon verkligen briljerade!  Kommer att lägga ut en film sen så de som vill kan se.
Eftersom de inte hade Manboy så valde hon Mamma Mia, personalen på Ving sminkade henne och hon fick låna en klänning som hon älskade. En tjej från Ving lärde Smilla ett dansnummer och sen utan att ens titta åt oss föräldrar så gick hon upp på scenen, dansade sig igenom låten och blev sen intervjuad av konferencieren . Hon fick bl.a. frågan om vad hon ska bli när hon blir stor och då sa hon Pippi Långstrump då frågade konferencieren varför och hon svarade:
- För då är man ledig.... Ha ha..... på frågan vad hon skulle göra om hon vann en miljon så sa hon att hon skulle ge pengarna till mamma :-D

 Nu pratar hon bara om att hon vill upp på scenen igen!!!



2 kommentarer:

Kristina Hedblom sa...

Åhhhh underbara Smilla! Ser fram emot att se filmen :)

Kram till Er alla fyra!

Unknown sa...

Men så sött!
Å vilken stor händelse i en liten 4-årings liv!
Hon bräda nog pappan med löpmeter :)

Och dom stolta föräldrarna vart nog lite blöt i ögat!
jag skulle nog tokböla av glädje!!

Nu ska jag åka å hämta mitt magiska paket jag väntat läääänge på :)

Ha det gott!
Tjing å kram!