måndag 22 augusti 2011

Bröllopsresa?

Nu är Jocke hemma och det är super skönt! Han blir hemma fram till torsdag så nu blir det kvalitetstid några dagar. Han gick precis iväg för att hämta barnen på dagis och han sa att jag kunde stanna hemma och blogga istället så slipper jag sitta i natt :-) Ha ha.... ja, det kanske är smart :-)

Nu på förmiddagen har vi suttit och letat resor, vi ska fara någonstans med barnen har vi tänkt och vi fick lite pengar i bröllopspresent som skulle gå till en bröllopsresa men vi kanske åker på en weekend bara han och jag lite senare så åker vi på en veckas charter nu med barnen och får lite sol och bad. Vi ska försöka komma iväg innan Max fyller 2 år för sen blir det ju mycket dyrare för honom.

Någon som kan tipsa om ett bra resmål som fortfarande har varmt i oktober och inte ligger så långt bort? Vi var ju till Thailand förra året och vi hade jätte gärna velat åka dit igen men vi kan bara vara borta i en vecka den här gången så därför känns Thailand lite för långt bort, vi vill ha minst 2 veckors semester för att det ska kännas ok att flyga så långt med barnen.

Drömmer mig bort till Thailand för några minuter, vi hade det så underbart där och vi var där i 3 veckor! Max var bara 3 månader då men det gick hur bra som helst att ha med honom :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klart ni ska åka på bröllopsresa :)

Spanat in min nya blogg???

http://blogg.alltforforaldrar.se/liniz/

Liza Simonsson sa...

Dubai! Vi åker dit i november och då är det perfekt temperatur. Kort resa och billigt direktflyg! Väldigt barnvänligt också.

Ses imorgon! Kram

Unknown sa...

Tack!
Ja, fly bort till solen skulle ju inte vara helt fel...vi ska åka iväg nästa år i september, så man får väl snällt vänta.
Visst är det perfekt att åka när de är småsmå?
Stina var 5 månader när hon åkte på sin första solsemester.
Perfekt. Precis lärt sig att sitta och maten var ju liksom med på köpet. Tyvärr blir de ju lite mer rörliga med tiden, men förra hösten var vi på Mallis när min bror gifte sig där.
Vi hade inga barn med då, men vart inhysta på ett hotell med ett kanonparadis för barn.
ALLT var barnsäkrat.
T.o.m vi fundera hur man skulle få upp grindarna i trapphusen...fniss...

Det som är bra är ju att de har varandra att leka med.

Hoppas ni hittar nå härligt ställe att fly vardagen för en stund.

Fin dikt du lagt ut!

Kramen Hilla