fredag 17 januari 2014

Sagaform på Formex

På Formex bjöd Sagaform in till pressvisning av deras nyheter för våren 2014!

De visade upp deras stilfulla kaffekanna Accent som passar utmärkt för långa fikastunder både i vardagen och vid speciella tillfällen. Kannan finns i vitt och svart och säljs med två korkar i olika färger, vilket gör det möjligt att addera färg till de sobra kaffekannorna. De har förutom en snygg praktisk kork även ett greppvänligt handtag i gummi och utmärkt värmeisolering.


De visade även upp sin serie dricksglas i tre olika storlekar med en matchande karaff i härliga nyanser och lekfulla mönster. Serien heter Fantasy och är formgiven av Hanna Werning.


Formgivaren Ann-Carin Wiktorsson har tillsammans med Sagaform tagit fram en produktserien Green för att skapa liv och grönska i hemmet. De har tagit fasta på den rådande odlingstrenden och designat dels ett drivhus med glaskupa samt en tvådelad odlingskruka.


Diskbänken är för många hemmets catwalk, en plats att visa upp sina favoritprodukter i hushållet. Med nya serien FORM presenterar Sagaform en innovativ och uttrycksfull lösning till de ljusa köken.

Köket har i alla tider varit hemmets hjärta och diskbänken fungerar idag som en yta för personligheten att lysa igenom. Att samla kökets flaskor och kryddor på en plats skapar både estetik i köket och funktionalitet vid matlagning.

Produktserien FORM består av förvaringsställ, ett krydd- och örtställ samt en hushållspappershållare i användbar och lekfull design. Serien är tillverkad i lackad plåt och finns i orange, grönt och vitt och är en färgklick till de ljusa öppna köken.

2 kommentarer:

Lina sa...

Åh vad mkt skoj jag missat denna vecka :( Sånt e livet när man jobbar...... Hoppas v var rolig??? Massa kramar Lina

ND sa...

Snart dags igen dock!