söndag 25 februari 2018

Att ha Mellofest tillsammans med Mellostjärnor

Två helger på rad har vi nu kollat på Melodifestivalen med artister som själva varit med och tävlat tidigare år. Det är så intressant att höra vad de tycker och tänker om årets tävlanden. Förra helgen var vi bjuden till Shirley Clamps 45 årsfest och där var flertalet Mellostjärnor på plats och vi kollade på Melodifestivalen på storbilds-TV tillsammans. Barnen blev inspirerade och anordnade sen en egen Melodifestival med artisterna på plats och de var en stenhård jury, väldigt roligt och självklart fick inte artisterna välja sina egna låtar.
Vissa artister försökte till och med att muta juryn.... och jag tror det lyckades för det blev tre vinnare,  Shirley, Velvet och Petra som kom på delad första plats ;-)
Igår hade vi våra goda vänner Anna, Jimmy och deras barn Lily och Lando på middag här hemma och Anna "Sahlene" har ju också tävlat i Melodifestivalen flera gånger.
Vet inte vad vi ska säga om gårdagens startfält, jag personligen tyckte nog att det var sämsta hittills men det var de två bästa som gick direkt till final. Nu är det sportlov och vi ser fram emot en härlig lov-vecka!

Inga kommentarer: