Axfood presenterade hur vi bör konsumera och producera mat för att skapa en hållbar framtid. Tacos och köttfärssås kommer fortsätta att vara populära rätter på matbordet även i framtiden men med tydliga klimatsmarta och hälsosamma inslag. Vi fick smaka Pulled Vego med picklad rödlök och nachochips.
Karl Fazer Travel är ett nytt koncept inom Karl Fazers chokladsortiment. Serien består av smakerna Iced Coffee & Mudcake, Raspberry and Liquorice, Mint & Choco drops och Toffee Rocks Salty Cookie. De nya smakerna för tankarna till New York, Köpenhamn, Rio och London. Jag bara älskar den med Mint & Choco drops!
Arla Köket har lanserat en syrad grädde som tillför syra för den perfekta smakbalansen! Jag har provat och är beredd att hålla med! Testa att göra en vanlig gräddsås och ta syrad grädde istället så får du se att det blir godare!
Recept Gräddsås (4 port):
2 dl kalvbuljong
2 dl Arla Köket® syrad grädde
1 msk svartvinbärsgelé
1/2 msk kinesisk soja
2 tsk majsstärkelse
1/2 tsk salt
Koka upp buljong och syrad grädde och låt sjuda i 5 min. Tillsätt gelé och soja och koka ytterligare 3 min. Rör ner stärkelse och salta.
Fick även smaka goda viner från Bibendum.
... och väldigt goda alkoholfria varianter från MRG Wines som är ett svenskt vinhus som utvecklar, producerar och distribuerar kvalitetsviner helt utan alkohol! Jag gillade Richard Juhlin Rosé som är ett mousserande alkoholfritt Rosévin som finns att köpa på Systembolaget.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar