tisdag 20 februari 2018

Loddo - Februariboxen

Februariboxen från Loddo.se är här och jag tänkte dela med mig av dess innehåll. Favoriter denna gång blev det hjärtformade hänglåset och Nutcup chokladen!
Smoothie EKO-Mellis från Smakis blev en god frukost nu på morgonen, Inget tillsatt socker med smak av äpplen, jordgubbar, bananer, päron och fullkornshavre. Finns att köpa på Coop.
Nutcup från Candy People är en mjölkchokladkaka med jordnötssmörsfyllning. Ingen palmolja eller GMO, så god! Yoghurt och Blueberry bar från Nutrilett innehåller mycket protein och fibrer och är ett perfekt mellanmål när man är på språng!
Jules Destrooper, Almond Thins är Belgiska lyxkakor med enbart naturliga ingredienser och helt fria från konserveringsmedel och palmolja. Goda för både vuxna och barn!
Loka Hallon har en frisk och fräsch smak och är en god törstsläckare eller måltidsdryck. Smaksatt med naturliga aromer och innehåller varken socker, sötningsmedel eller kalorier. 
Hjärtformat kärlekshänglås från Stanley är en symbol för evig kärlek och vänskap. Man kan skriva ett budskap med en permanent penna eller rista in ett budskap. Man låser det sen med ett tresiffrigt kodlås.
Barebells Vanilla Milkshake innehåller mycket protein, inget tillsatt socker och dessutom helt laktosfri! Passar perfekt till frukost, mellanmål eller kanske som dessert?!
Norr är en uppfriskande och törstsläckande dryck som hjälper dig att återställa vätskebalansen! Perfekt "dagen efter" eller kanske efter träning? Men det bästa av allt är att Norr är ett engagerat företag som för varje såld flaska skänker en enhet vätskeersättning till de platser i världen där de behövs som bäst!
Jag fick även en kod till www.sfkids.com så att vi kan kolla på SF Kids Play gratis i tre månader!
Testa Loddoboxen du med genom att anmäla dig på deras hemsida,eller kanske ge bort en i present? Varannan månad kommer en box med överraskande innehåll och den kostar endast 99 kr, ingen bindningstid! www.loddo.se.

Inga kommentarer: