måndag 11 september 2017

Formex - Rosendahl, Ihanna Home, Iris Hantverk & Ekelund

Här kommer del 3 i min Formex vandring.

Rosendahl Design Group representerade hela 7 starka varumärken på mässan och flertalet fina nyheter. Här ser ni produkter från Holmegaard, Rosendahl, Kay Bojesen, Lyngby Porcelaen, Björn Wiinblad, JUNA och Arne Jacobsen.
 
IHANNA HOME är ett Isländskt företag som designar underbar inredning och grafiska prints. Jag bara älskar dessa "Krummi" hängare som föreställer svarta korpar. Vill ha, vill ha, vill ha :-)

Iris Hantverk visade upp en snygg och praktisk brödpåse som inte bara är bra för miljön utan brödet håller också bättre i en tygpåse än i en plastpåse.
Det är formgivaren Karin Kloth som ligger bakom den och även hängaren MULTI som bl.a. kan hålla iordning på alla ursköljda engångsförpackningar på sin väg till återvinning. Iris har också helt underbara borstar i exklusiv design som är tillverkade av naturmaterial.
Ekelund firar 325 år (!) och visade som vanligt upp fin och hållbar textil i deras monter. Alfons Åberg och Mumintrollen samsas med Tina Nordström och organisationen Världens Barn får en del av vinsten för varje såld produkt från deras barnkollektion.

Inga kommentarer: