måndag 30 maj 2016

Stockholm Fashion Week - Part three

Jag säger bara Jonathan Adler!!! Jag blir bara mer och mer kär i hans designprodukter och det känns som han hela tiden överträffar sig själv med nya sanslöst coola produkter! Jag skulle vilja ha ALLT! På Stockholm Fashion Week så visade Studio Sankt Paul upp hans kommande kollektion och här kan du se ett axplock från den.


Andra varumärken är: ABC Collection, Assouline, Casual Avenue, Chhatwal & Jonsson, Foxford, Gyllstad, How Kudd You, Kew Gardens, Konsthantverk, Lisa Ling, Malin Björklund, Maria Tolstoy Sinclair, Mavis, Mikaela Willers, Nadja Wedin, Smaelta.


Håller ni med om att det är fantastiska produkter?! STORT HA-BEGÄR!

Hemtex visade upp många fina mattor, kuddar, lampor och mustiga textilier. Kändes väldigt exklusivt och ombonat.

söndag 29 maj 2016

Firat Morsdag och fixat i stugan

Idag har jag varit i stugan och pysslat lite. Nästa gång vi kommer upp ska vi flytta in där över sommaren så jag var där och "inventerade" lite så jag vet vad som behöver inhandlas. Rabarberna växer så det knakar så jag ska ta med lite till Stockholm ikväll så att vi kan få njuta av god rabarberpaj till veckan. Har hört att rabarbern smakar som bäst i maj/juni.


Även äppelträdet som vi planterade för två somrar sen blommar vilket känns väldigt lovande.


Sen är det ju även Morsdag idag och självklart har jag blivit uppvaktad av mina underbara barn och såklart har jag även firat min mamma! Att vara mamma är nog det tuffaste men mest underbara utmaning man kan ha, barnen tar oss till våra yttersta gränser, det gör ont, man misslyckas och man lär sig aldrig hantera dessa alldeles för tidiga morgnar. MEN man upplever också en större glädje än man trodde var möjligt och jag vet verkligen hur det känns när hjärtat svämmar över av äkta kärlek och stolthet över att vara mamma till de underbaraste barnen i världen! All kärlek till alla mammor idag!!!

lördag 28 maj 2016

Att köpa kött på Tradera och loppis i Hudik

Nu är jag och barnen uppe i Hälsingland och har det hur bra som helst. Det regnade hela dagen igår men idag har det bara kommit några ynka stänk vilket är skönt då barnen har stått på Loppis inne i Hudiksvall och sålt av leksaker och kläder som de växt ur. De är så otroligt tålmodiga och duktiga att sälja och Smilla stod hela tiden mellan klockan 10-16 men Max satte sig i bilen och spelade iPad på slutet.


Alltid när jag är här uppe så blir jag så sugen att grilla, det är så himla gott att grilla en god köttbit och ni kanske kommer ihåg att jag skrev om Welsh Lamb för ett tag sen och att jag skrev att det var fantastiskt gott och att det smälte i munnen? Nu såg jag att man kan buda på köttet på Tradera! Första gången någonsin som det säljs färskt kött på Tradera, man kanske ska lägga ett bud?!
http://www.tradera.com/item/340137/258044472/lamm-fran-wales-har-kallats-varldens-godaste-nu-ar-det-premiar-for-varlammen-


Nu ska jag sätta mig och ta ett glas vin med mamma!
Kram och trevlig lördag till er alla!

fredag 27 maj 2016

Stockholm Fashion Week - Part two

Här är en sammanfattning av den sovrumsinspiration som jag fick under Stockholms Fashion Week.

Lexingtons showroom andades som vanligt lyx och flärd. Vackra lite maskulina färger och material kommer vi att få se i höstens kollektion.


Mille Notti är Kunglig Hovleverantör så Kungafamiljen får sova i högklassiska lakan, frottera sig i sköna badlakan och gå runt i mysiga badrockar med Skandinavisk design av märket Mille Notti. Det skulle vara härligt att någon gång få chansen att prova att sova i ett bäddset av så här hög kvalitet för att jämföra skillnaden mellan trådtäthet 300 tc och trådtäthet 800 tc.


När man ska sova i lyxiga sköna lakan så krävs ju en bra kvalitetssäng också. Viking Beds bjöd in till pressvisning och ni vet ju vilken otur vi har haft med vår Viking Bed som vi köpte för ett år sen. (Här kan du läsa det inlägget "När sängen inte håller vad den lovar") Men enligt personal på plats så ska nu kvaliteten ha höjts under det senaste året så vi hade tydligen bara otur enligt dem... fortsättning följer och jag kommer snart uppdatera er statusen av vår säng.

Stockholm Fashion Week - Part One

Den här veckan har det varit Stockholm Fashion Week och det betyder att många modebolag vill visa upp sina kommande kollektioner. Här nedan ser ni Ceannis höstkollektion, många underbara väskor som väckte stora ha-begär!


Allt från underbara blommor till enfärgat läder.


Första pressdagen gick jag runt tillsammans med Angelica och även Annika var med på förmiddagen men sen var hon tvungen att flyga till Las Vegas :-)
Linum serverades det både champagne, gräddtårta och kakbuffé:


Linum är svensk design och gör hantverk av högsta kvalitet. Linum levererar tidlösa klassiker som är inspirerade av naturen. På dagens pressvisningen fokuserades det mycket på deras nya fina mattor men även deras nya fina keramik.