onsdag 5 oktober 2016

VAR i världen hör du hemma?

Jag brukar alltid försöka gå på 4-Good kvällarna som anordnas och sist gick jag tillsammans med Annika och Angelica och vi gick därifrån nöjda, glada och med många tankar. Tjejerna på 4-Good får en verkligen att tänka till över livet och den här gången var det följande föreläsare inbjudna: Leila Karchaoui, Katrin Sandberg, Jessica Frej, Jackie Kothbauer och Sofia Lilja. De fick oss att hitta våra Happy Pills (aktiviteter som gör oss glada), att vända motgångar till framgångar, att hitta anledningar till varför en viss sak hände och att ALLA människor har en plats att fylla!


4good är ett kvinnligt nätverk för dig som vill utvecklas, både privat och på jobbet! Det är gratis att bli medlem och som medlem blir du inbjuden till deras 4good-kvällar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nästa 4good kväll i Stockholm är den 21 november och då får vi möta äventyrerskan Renata Chlumska som kan bocka av ”The Seven Summits” från sin bucketlist och snart RYMDEN, coola brottsmålsadvokaten Elisabeth Massi Fritz som står upp för utsatta tjejer, den helsköna salsadansande sociala entreprenören som vill förändra världen - Soledad Piñero Misa. Och möt Karin Holmström som lämnade drömjobbet som HR-ansvarig på HM för att på satsa på sin passion - konsten!

Ett tips är att använda koden EARLYBIRD och boka senast den 19 oktober så går ni 3 för 2!

Inga kommentarer: