söndag 2 oktober 2016

Tips på goda kycklingkorvar!

Kronfågel lanserar nu tre nya kycklingkorvar; Kycklingmiddagskorv, Kycklingwienerkorv och Kycklingprinskorv. Sedan tidigare finns även Kycklinggrillkorv. I samband med detta bjöd de i förra veckan in till lunch och vi fick smaka dessa goda nyheter.


Sveriges yngsta mästerkock 2016, Signe Strålin var också inbjuden för att visa oss att kyckling kan vara barnsligt enkelt att tillaga och att det passar hela familjen. Hon och Kronfågels egen kock Magnus Albrektsson lagade tillsamman till en fantastisk buffé till oss!


En annan nyhet är kycklingkebab, det är färdigstrimlad kebabkryddad lårfilé som är perfekt att servera i pita- eller tortillabröd.

 

Minutstrimlor och Minutfilé har funnits tidigare i kyldisken men nu finns de även i frysdisken! Kycklingen är styckfryst och behöver bara stekas i fem minuter och som jag skrivit tidigare så är dessa perfekt i wok!


Gillar ni äppelmos? I så fall måste ni nästa gång testa att blanda i lite färskriven pepparrot! Så himla gott! 


Tack Kronfågel för en underbar lunch! Nu har jag många nya goda recept att tillaga i höst och jag kommer självklart att dela med mig av dem även här i bloggen!

1 kommentar:

Kinna Jonsson sa...

Tack själv för att du kom och för fint inlägg. =)