måndag 5 september 2016

Tävla här om ni gillar Asiatisk mat!

Gillar du Asiatisk mat? Då ska du passa på att tävla nu!

En av er vinner nämligen en Asia-box som innehåller 11 produkter från Santa Maria och kommer tillsammans med inspirerande receptfolder och nudelskola. Den innehåller flera sorters nudlar, kryddmixer, såser och kokosmjölk. Värde över 200 kr.

Vad gäller tävlingsregler så ska ni följa Santa Maria Sverige på Facebook och svara på denna fråga i en kommentar här nere:
Vilket av recepten på Santa Marias hemsida skulle du helst vilja laga och varför? Recepten hittar ni här: http://www.santamariaworld.com/se/recept/asiatiskt/#page=3

Tävlingen pågår parallellt med min Instagram (Niehoffs) så kika gärna in där med för dubbel vinstchans!

Tävlingen avslutas på söndag den 11/9 kl. 18.00.
Lycka till!

12 kommentarer:

Daniela sa...

Tom kha soup, tänk att lära sig göra hemmalagad sådan och slippa köpa på restaurang! ❤️

Sara Hansson sa...

Vilken skulle man inte vilja testa ^^
Men den som jag först skulle vilja kunna göra är Sweet & Sour Wok. Den känns inte för avancerad att göra och både receptet samt bilden känns tilltalande. Tror att det kan bli en succé.

Anonym sa...

Kycklingspett Satoy med smak av jordnötter och chili, det känns att man kan förlänga sommarkänslan med den här rätten eftersom man lagar spetten i ugnen. Och gott är det säkert också.
Anle@hotmail.se

Sanna sa...

Wow, vilken rolig tävling! Jag är givetvis med och tävlar, och skulle väldigt gärna laga http://www.santamariaworld.com/se/recept/pineapple-thai-chicken/ som lät riktigt gott. Här hemma är vi nämligen ett stort fan utav just ananas, så att receptet innehöll det känns super kul. En extra bonus att receptet dessutom är familjevänligt vilket passar oss perfekt.

Gillar givetvis Santa Maria på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna
mammasvardag@hotmail.com

helenar sa...

sweet-soy-and-garlic-wok
När kinamaten började komma till Sverige gick jag som student alltid helst till en kinesrestaurang, både i Uppsala och i Lund. Favoriten var böngroddar, så det blev antingen biff med böngroddar eller fläskfilé med böngroddar. Det ingick alltid friterade bananer och glass till efterrätt. Soy & garlic-woken liknar min favorit från studentåren!

Anonym sa...

Åh, jag älskar asiatisk mat och det ska vara starkt! Jag skulle nog börja att laga min favoriträtt Green Curry, http://www.santamariaworld.com/se/recept/green-curry/
Det är ju så gott och tror även att jag passar på att bjuda hem mina tjejkompisar på en härlig asiatisk middag!
Håller tummarna!
/Biggan

Umeakvinna sa...

Älskar asiatisk mat, jag skulle först laga Paneng Red Curry. En smakrik kycklinggryta med smak av galanga, kaffir lime och ingefära, med en vackert röd färg. Mums!

Håller tummarna. Tävlar även på instagram.
Trevlig helg!
Kram!
Kia Udd

Emelie Molin sa...

Åh, jag beställer alltid paneng red curry när jag köper thai mat så det vore fantastiskt att prova att laga detta själv istället! 😍
Mvh Emelie

Helena sa...

Jag tycker satay kycklingspetten med jordnötssås är så gott så det blir nog det.

Beeellaaaann sa...

Satay lätt, älskar kycklingspett med jordnötssås! Jag är med o tävla på instagram också (48kvm) :) / isabelle

Jeanette persson sa...

Pad thai är min favorit från Thailand! Hade varit underbart att få skapa den känslan och smaken själv, så gott är det! Håller tummarna, är med på instagram också (buutterflyy), Jeanette

Anonym sa...

Hej!
Hur går det med tävlingen om en Asia-box? Vem vann?