onsdag 20 juli 2016

Vinn en Smakbox!

Visste ni att det finns ett företag som heter Smakbox? Det är en box som är perfekt för alla som är matintresserade och som söker inspiration och vill upptäcka nya produkter. Man blir enkelt prenumerant på deras hemsida och sen får man varannan månad en box med 15 nyheter för endast 189 kr/boxen och boxens innehåll har ett värde på 350-450 kr. Frakt ingår i priset och det är ingen bindningstid så det är även enkelt att pausa eller avsluta prenumerationen.

Nästa Smakbox kommer i mitten av augusti och temat är "Nya Vanor". Jag har i samarbete med Smakbox fått möjligheten att tävla ut en box till en av er och om du vill vara med så ska du följa Smakbox på Facebook eller instagram och skriv sen en motivering här nere varför du vill vinna en Smakbox.

Tävlingen pågår parallellt med min instagram (Niehoffs) så du kan även tävla där för dubbel vinstchans. Tävlingen avslutas söndag den 31/7 kl. 21.00 och en vinnare presenteras kort därefter i ett nytt inlägg.

Lycka till!

7 kommentarer:

Jessica Sundberg sa...

Jag älskar att testa nya saker, hitta nya favoriter och guldkorn som man annars inte skulle ha vågat sig på!

helenar sa...

Just nu bor gubbvännen på korttidsboende efter ett otäckt fall med månadslång sjukhusvistelse. Vi har missat hela vårens och snart också sommarens måltider tillsammans. Nu snart, kanske, får han komma hem och vi har sedan före fallet 18 mars alkoholfri "champagne" stående i skåpet. Så Smakboxen kan förgylla vår Välkommen hem!-fest.

Rosen959 sa...

Hej!
Jag hoppas verkligen att den spännande Smakboxen
med lite nya vanor oss når,
för här hemma slirar vi på i samma uttjänta spår!

Mvh
Ann-Charlotte
leifdottir@gmail.com

Anna Lundqvist sa...

Älskar att prova nya saker och här kan man få prova produkter man annars aldrig hade tänkt på. Hitta nya favoriter hade ju inte varit helt fel.
Följer på insta anluk70
Hillevianna@hotmail.com

Anonym sa...

Vi gör all mat från scratch och testar gärna nytt och detta har vi aldrig testat så det vore kul att få testa! Gillar på Facebook och följer och tävlar på instagram också 👍

Anonym sa...

Kommentaren ovan 07:03 är min 😂 Jerker Nilsson - jerker@mac.se

Anonym sa...

Jag tycker det är viktigt att barnen får testa laga mat så Smakbox skulle ge lite huvudvärk för min son. Han skulle få uppgift att laga maträtter med innehållet. Det är kul hitta nya favoriter som man inte annars skulle köpa.
anle@hotmail.se
Anne